Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 08 август 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 07.08.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје– 45 обични акции
- Алкалоид АД Скопје– 150 обични акции и
- Карбо Нова АД Крива Паланка– 24.798 обични акции