Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 07 јули 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 06.07.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 23 обични акции
-РЖ Техничка контрола АД Скопје - 759 обични акции
-Уготур АД Скопје - 24 обични акции.