Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 05 мај 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.05.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-ГД Тиквеш АД Кавадарци – 5 обични акции
-ВВ Тиквеш АД Кавадарци – 40 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 11 обични акции