Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 04 април 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 03.04.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- ТТК Банка АД Скопје - 1 обична акција
- Алкалоид АД Скопје - 66 обични акции
- Раде Кончар- Апаратна техника АД Скопје - 167 обични акции