Интервју на Главниот извршен директор на Македонска берза за Македонската информативна агенција- МИА
среда, 31 јули 2019

Главниот извршен директор на Македонска берза даде интервју за МИА во врска со работењето на Берзата во првото шестмесечје од 2019 година.

Целото интервју може да го преземете на следниот линк.