Берзата повторно го продолжи бесплатното користење на eTrader за инвеститорите
петок, 25 декември 2020

Одборот на директори на Берзата, на седницата одржана на 24.12.2020 година, одлучи продуктот на Македонска берза за т.н. електронско тргување преку Интернет (eTrader), што им е достапен на инвеститорите преку нивните брокери и којшто овозможува далечинско тргување на Берзата, да продолжи да се користи БЕСПЛАТНО заклучно со 31.03.2021 година.