Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 12 декември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.12.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје–300 обични акции
- Раде Кончар Апаратна Техника АД Скопје–57 обични акции