НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
четврток, 12 декември 2013
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.12.2013 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Макстил АД Скопје –850 обични акции - Идивелоп АД Скопје –350 обични акции - РЖ Услуги АД Скопје–30 обични акции - Гранит АД Скопје–67 обични акции - Македонски Телеком АД Скопје –1 обични акции