Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 11 ноември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.11.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 305 обични акции