НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
петок, 11 ноември 2016
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.11.2016 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Македонски Телеком АД Скопје –14 обични акции - Алкалоид АД Скопје –40 обични акции - Унибанка АД Скопје –128 обични акции - Макпетрол АД Скопје –48 обични акции - РЖ Економика АД Скопје –25 обични акции - РЖ Институт АД Скопје –7 обични акции - Топлификација АД Скопје –114 обични акции - Комерцијална Банка АД Скопје –130 обични акции - Уготур АД Скопје –28 обични акции - РЖ КПОР АД Скопје –14 обични акции - РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје –26 обични акции - Макстил АД Скопје –587 обични акции - РЖ Техничка контрола АД Скопје –10 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје –510 обични акции